۷۵ درصد توان اکولوژیک خلیج فارس در اختیار بوشهر است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: ۷۵ درصد توان اکولوژیک خلیج فارس در اختیار این استان است و این فرصت باید با آموزش، توسعه زیرساخت‌ها و اجرای برنامه‌های راهبردی به ثروت پایدار تبدیل شود.

به‌گزارش میراث‌آریا، رسول رستمی روز پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ در نشست انجمن اندیشه‌ورزان توسعه گردشگری استان بوشهر با تبریک روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های مردمی افزود: نگاه دولت چهاردهم در توسعه اقتصادی استان، استفاده هم‌افزا از ظرفیت‌های جامعه مدنی، بخش خصوصی و دولت است و این رویکرد باید در حوزه گردشگری نیز اجرایی شود.

او یادآورشد:الگوی حکمرانی مطلوب، بهره‌گیری هماهنگ و هم‌افزایی سه بخش جامعه مدنی، بخش خصوصی و دولت است که می‌تواند مسیر توسعه پایدار را هموار کند.

رستمی با تأکید بر نقش سیاست‌گذاری و پرهیز انجمن‌ها از ورود به امور اجرایی جزئی بیان کرد: انجمن‌های گردشگری باید با رویکرد اندیشه‌ورزی، پیشنهادهای راهبردی و سیاستی ارائه کنند تا دستگاه‌های مسئول بتوانند موانع اجرایی را رفع کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر ادامه داد: تأمین مالی از پیش‌نیازهای مهم توسعه گردشگری است و در ماه‌های گذشته نیز،منابع بانکی استان برای رفع ناترازی و حمایت از طرح‌های گردشگری تقویت شده است.

رستمی، گردشگری را یکی از پیچیده‌ترین حوزه‌های سیاست‌گذاری برشمرد و اضافه کرد: این صنعت شامل شاخه‌های متنوعی همچون گردشگری ساحلی، روستایی، ورزشی، سلامت و غذایی است که هر یک به برنامه‌ریزی تخصصی نیاز دارد.

او از برنامه‌ریزی برای برگزاری رویداد سرمایه‌گذاری گردشگری در نیمه دوم سال خبر داد و پیشنهاد کرد آموزش مهارت‌های گردشگری از مدارس آغاز شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404052501522
دبیر محمد آوخ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha